Festspillpilotene for 2017 ble en stor suksess!

I fjor lanserte Festspillene i Nord-Norge Festspillpilotene etter idé fra festspilldirektør Maria Utsi. Chili har vært så heldig å få være med på å utvikle dette konseptet, og årets gjennomførelse av Festspillpilotene ble en stor suksess.

– Kan kunst og kultur bety mer for flere? Det var det vi ønsket å finne ut gjennom dette prosjektet, som handler om å utfordre harstadfolket til å bli med inn i Festspill-verdenen. Årets prosjekt brakte mange nye publikummere, sier prosjektleder på Chili, Hege Eriksen.

Eriksen, Utsi, Festspillenes markeds- og informasjonssjef, Elisabeth Storvik Ingebrigtsen og Victoria Bakken, har jobbet tett sammen på prosjektet Festspillpilotene siden 2016.

– Det har vært ekstremt spennende å få være med og utvikle konseptet! Etter år to er det spesielt moro å se utviklingen og kompetansen som bare har økt hos Festspillpilotene. De har rett og slett fått et annet forhold til kunst og kultur, og har blitt enda flinkere til å dele av sine erfaringer i sosiale medier, sier Eriksen.


Foto: Sten Brian Tunheim.

Mer for flere?

Eriksen forteller at årets prosjekt ble en like stor suksess som fjorårets. Det brakte også mange nye publikummere til de ulike forestillingene.

– Jeg ønsker å rette en takk til de spreke Festspillpilotene, som i år rundet tolv stykker. Det har vært kjempemoro å bli kjent med dem alle sammen, og selvfølgelig Utsi og de andre i staben som har vært med på prosjektet. Dere er en fantastisk gjeng! Sier Eriksen, og oppfordrer samtidig deg som kjenner at det klør i Festspillfoten til å følge med fremover.

– Synes du dette høres spennende ut? Da anbefaler jeg deg absolutt å søke som Festspillpilot til Festspillene i Nord-Norge 2018 – du vil ikke angre på! Avslutter Eriksen.

2 thoughts on “Prosjekt: Festspillpilotene 2017

  1. Pingback: Nominasjon til publikumspris!

  2. Pingback: Vil du bli Festspillpilot? - Chili

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This