– Etter ett års pause for NUK++ på Festspillene i Nord-Norge var det ekstra stor stas å kunne jobbe med dette i år – på NUK++ sitt 25-årsjubileum!

Nordnorsk ungdomkulturfestival, også kalt NUK++, er en integrert kulturfestival for nordnorsk ungdom mellom 14–20 år. Hvert år, under Festspillene i Nord-Norge, kommer ca. 150 ungdommer fra hele Nord-Norge til Harstad for å delta på ulike kunst- og kulturverksteder i seks dager.

– Etter ett års pause for NUK++ på Festspillene i Nord-Norge var det ekstra stor stas å kunne jobbe med dette i år – på NUK++ sitt 25-årsjubileum! Sier prosjektleder i Chili, Hege Eriksen.

Det er Chili, under ledelsen av grafisk designer Marcus Lien Gundersen, som har stått for alt av det visuelle – blant annet plakat (se bildet under).

– NUK++ er en stor opplevelse for deltakerne, fylt med inntrykk, farger, glede og kultur. Med en ung målgruppe settes det slike egenskaper store krav til det endelige uttrykket, noe som gjør NUK++ svært givende å jobbe med, sier Gundersen.

NUK++ er et møtested hvor unge kan møtes på tvers av kjønn, etnisitet og funksjonsevne, og utvikle sitt kreative og kunstneriske potensiale, – uansett forutsetning og kompetanse.

Pin It on Pinterest

Share This