HARSTAD MUSIKK 1954 – 2004
– heter boka som tar for seg historien til Harstad’s musikkmiljø over en periode på 50 år. Boka er på over 300 sider, veier nærmere 2 kilo og må nesten betegnes som en musikalsk «bibel» for det lokale musikkliv.
 
Typograf Terje Bendiksen hos Chili har sammen med forfatter Jon Erik Henriksen jobbet nærmere halvannet år med dette prosjektet.
Produksjonen betegnes som et viktig historisk dokument og tar for seg både musikere, viktige personer i musikkmiljøet og spillesteder. Den er spekket med bilder, mange bilder som ikke tidligere har vært fremme i lyset og mye spennende lesning.
 
Prosjektet har vært utrolig omfattende, der vi har bidratt gjennom hele prosessen med alt fra design til trykking, digitalisering av bilder og i samarbeid med forfatter finne en «rød tråd» gjennom historien.
 
Vi i Chili er veldig stolt av å fått være med på dette prosjektet, som antageligvis er det mest omfattende bok-prosjektet vi har hatt innenfor våre vegger og takker forfatteren, både for samarbeid og tilliten som er vist oss i prosessen.
 
 

Pin It on Pinterest

Share This