Festspillene i Nord-Norge gjentar suksessen – søker seks nye festspillpiloter for 2018.

I 2016 lanserte Festspillene i Nord-Norge Festspillpilotene etter idé fra festspilldirektør Maria Utsi. Chili har vært så heldig å få være med på å utvikle dette konseptet, og gjennomførelsen av Festspillpilot-prosjektet har så langt vært en stor suksess.

Les også: Prosjekt: Festspillpilotene 2017

– Kan kunst og kultur bety mer for flere? Det var det vi ønsket å finne ut gjennom dette prosjektet, som handler om å utfordre harstadfolket til å bli med inn i Festspill-verdenen. Årets prosjekt ga flere nye publikummere, sier prosjektleder på Chili, Hege Eriksen.

Søker seks nye piloter

Nå søker Festspillene i Nord-Norge etter seks nye piloter for til pilotprosjektet sitt for 2018, og kanskje ser de etter akkurat deg? Som Festspillpilot får du en unik mulighet til å bli kjent med kunst og kultur sammen med Nord-Norges største kulturfestival.

Du som velges ut til å være med som Festspillpilot, er en som kanskje ikke har stått først i køen for å delta på forestillinger eller andre kulturelle arrangement. Fra januar til juni blir Festspillpilotene med på studietur, workshops og oppkjøringen til årets Festspill. Du får en grundig innføring i programmet og er aktivt med når festivalen starter. Festspillene og Chili sørger for at du får opplæring og tilgang på gode verktøy i prosessen, og du dokumenterer og deler dine erfaringer underveis.

Alt som kreves er at du lyst til å delta aktivt under Festspilluka, at du er åpen for nye inntrykk og spennende opplevelser, og at du har tid til å delta på studietur og være med på kurs og workshops i forkant av Festspillene.

Høres dette ut som noe for deg? Send en søknad innen 15. november

Verv en pilot – vinn Festspillkort for 2018

Tenker du at dette også er noe som hadde passet perfekt for noen du kjenner? Nå kan du verve en venn til å bli Festspillpilot! Blir din venn/kandidat valgt ut til å være pilot vinner du Festspillkort for 2018.

Hvordan? Sørg for at din, eller dine kandidater går inn på denne siden og leverer sin søknad. Be søkeren skrive navnet ditt på søknaden slik at vi får registrert deg i trekningen. Du kan verve så mange pilotkandidater som du ønsker.

Vinneren utlyses på sosiale medier.

Nominert til pris

I år er Festspillpilot-prosjektet også nominert til NPU-prisen for 2017! Prisen deles ut av Norsk Publikumsutvikling, et nettverk av kunst og kulturaktører fra hele landet. Målet med prisen er å identifisere og løfte fram god publikumsutvikling for å forstå hva som virker.

Les mer om nominasjonen her

Pin It on Pinterest

Share This