I går kom beskjeden på Instagrams egen blogg, nå har Live Stories blitt tilgjengelig globalt.

I november i fjor skrev vi om Instagrams nyhet – Live-streaming (Live Stories) og «forsvinnende» bilder. Funksjonene skulle rulle ut påfølgende uker, og er nå endelig kommet til Norge.

«Today we’re excited to share that live video on Instagram Stories — a new way to connect with your friends and followers right now — will be rolling out to our entire global community over the next week.» skriver Instagram på sin egen blogg.

Les også: Slik blir 2017 ditt sosiale medier-år med 5 enkle tips

Slik sender du Live på Instagram

  1. Åpne appen slik at du er i ”feeden” din. Er du usikker på hvor det er trykker du på hus-symbolet (nederst til venstre i menylinja).
  2. Sveip til venstre med en finger. Nå skal det komme opp en skjerm hvor du har mulighet til å filme.
  3. Som standard vil denne stå på ”normal”. For å sende Live på Instagram sveiper du til venstre igjen nederst på menylinja og velger ”direkte”.
  4. Trykker du på denne vil en nedteller begynne, og i løpet av 3 sekunder er du live. Du kan hele tiden følge med på hvor mange seere du har.
  5. For å avslutte Live-sendingen trykker du på ”avslutt”, og her vil det komme opp en boks som spør om du er sikker på at du vil avslutte.

Og der har du sendt Live fra Instagram. Ganske kult, huh?

Les også: Instagram lar merkevarer teste klikkbare «kjøptaggs»

Live-sendingen din forsvinner med en gang den er over, og du har ingen mulighet for å gå tilbake og sjekke sendingen. Det du derimot kan gjøre er å sjekke resultatet, og hvor mange seere du hadde.

Vil du vite hva vi kan gjøre for deg på Instagram? Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This