– Har nå 700 millioner månedlige brukere, ifølge Social Media Today.

Det er skjedd mange endringer på Instagram bare på få år. Mange av disse forandringene, blant annet da det i oktober 2015 ble mulig for annonsører å markedsføre på Instagram, har gjort at publikum har flyktet fra bildedelingsappen – det var i alle fall det ekspertene trodde. Mange spådde stor nedgang for den populære bildedelingsappen, og da Instagram i tillegg begynte å kopiere Snapchat, da de lanserte Instagram Stories, trodde mange det kom til å bli ”kroken på døra” for bildeappen.

Les også: Lar merkevarer teste klikkbare ”kjøptaggs”

Det viser seg imidlertid at disse forandringene ikke har skadet plattformen, noe de stolt kunne meddele i et blogginnlegg med tittelen ”700 millioner”, 26. april 2017.

We’re thrilled to announce that our community has grown to more than 700 million Instagrammers. And the last 100 million of you joined faster than ever.
– Instagram Blog

skjermdump-fra-instagram-blog
Skjermdump fra Instagram Blog.

100 millioner på fire måneder

Instagram nådde 600 millioner månedlige brukere i desember 2016, noe som betyr at bildedelingsappen kun har brukt fire måneder på å øke med nesten nøyaktig 100 millioner brukere.

Les også: Nå kan du sende Live fra Instagram i Norge

Instagram sier de tror mye av suksessen skyldes funksjonen Instagram Stories, som alene har 200 millioner daglige brukere! Appens suksess den siste tiden er en vennlig påminner om hvilket potensiale som ligger i bildedelingappen med tanke på markedsføring.

Er du interesset i å vite mer om Instagram og hvordan du kan bruke det i din bedrift? Ta kontakt for en hyggelig prat!

Pin It on Pinterest

Share This