Hurra! Vi er nominert til Næringslivsprisen 2019. Hva betyr det egentlig for oss?

 

Lisa

– Det er veldig gøy å bli nominert, for det er også en synliggjøring av det arbeidet vi gjør her på Chili. Jeg synes vi utmerker oss godt på alle kriteriene, men kanskje spesielt på dette med innovasjon/produktutvikling. Jeg vil tørre påstå at vi er ledende innen VR- og dronearbeid her i Nord-Norge, og det er ganske kult. Da jeg flyttet sørfra og hit for snart tre år siden ble jeg tidlig imponert over Chilis innovative tankegang og hvor sultne vi var på utvikling.

Lisa Skaar Næss
Tekstforfatter og sosiale medier

 

Ole Kristian

– For å være helt ærlig har jeg ikke hørt om Næringslivsprisen før, men det er veldig moro at vi er nominert. Jeg er spesielt stolt av det arbeidet vi gjør for å støtte oppunder det lokale idrettsmiljøet her i Harstad. Vi sponser blant annet Fotballklubber, Innebandy, og ikke minst skolekorps.

Ole-Kristian Johansen
Kontorlærling

 

Aaron

– It’s great to hear that Chili have been nominated! I moved from Northern Ireland to work here just over 2 years ago, and in that time it’s been fun, engaging, and challenging. Working with a great team of all ages from all over Norway, it’s been great to come up with creative solutions to problems for customers both large and small; local and across the country. Collaborating with other bureaus in an effort to strengthen Northern Norway’s presence on the stage has been a great new venture. It’s been especially exciting seeing the progression of not only our drone work and implementation of 360 VR technologies, but everything else we’ve had the pleasure of working with – here’s to 2019!

Aaron Gregg
Grafisk designer

 

Stine

– Det er moro at vi er nominert! Noe av det første jeg la merke til er at Chili er veldig flinke til å ta inn lærlinger og praktikanter, og når jeg søkte hit fikk jeg svar med en gang fra Jan-Roger: «Herregud, så artig at du vil jobbe hos oss!», var det jeg ble møtt med. Jeg søkte mange andre plasser, men det var ingen som svarte, så jeg følte meg veldig godt tatt imot her med en gang.

Stine Marje Vars
Lærling i grafisk design

 

Bengt-Tore

– Jeg har jobbet her i snart 22 år, og for meg har Chili alltid vært en trygg og utviklende arbeidsplass i en bransje med store endringer. Bedriften har god og sunn økonomi og forholdene på arbeidsplassen er ryddige og inkluderende. Arbeidsmiljøet er godt ivaretatt og vi har kort vei fra behov til løsning. Vi er ett lag, og i samme båt alle som arbeider her.

Bengt Tore Antonsen
Montør

 

Hva er Næringslivsprisen?

Næringslivsprisen ble innstiftet i 2008 av Harstad kommune, Harstadregionens næringsforening og Sparebank1 Nord-Norge. I år deles prisen ut for 11. gang.

De nominerte er Chili Harstad, Berg Hansen, Biltrend Harstad, Bakerinnen og Audiolight.

Juryen sier at prisen skal være en utmerkelse for en bedrift eller virksomhet som har utmerket seg spesielt innen ett eller flere av følgende områder:

  • økte verdier for eiere og samfunnet
  • god og sunn økonomi
  • god lagspiller lokalt/regionalt
  • vekst
  • produktutvikling
  • innovasjon

Juryen består av Ole-Jonny Korsgaard, Bjørn Akselsen, Kjersti Karijord Smørvik, Kjell Rune Henriksen og Lasse Hagerupsen.

Treffer blink: Chili er nominert til Næringslivsprisen for 2019 i Harstad! Foto: Knut Gaasvik.

Pin It on Pinterest

Share This