29. november arrangerte Kreativt Forum (KF), i samarbeid med Chili, RRA-sertifiseringskurs i Markedsjus som hadde 21 deltakere.

– Det var et kjempeflott kurs og så utrolig moro med så mange deltakere!

Dette gikk rett og slett over all forventning! Sier Jan-Roger Eriksen, daglig leder på Chili og initiativtaker til kurssamarbeidet.

Sertifiseringen er obligatorisk for KFs byråmedlemmer i reklame- og kommunikasjonsbransjen, og er et kvalitetsstempel på at tilstrekkelig kompetanse innen markedsrett er på huset. Kurset var åpent for alle, og ble arrangert i samarbeid med Zacco Advokater.

– Opprinnelig skulle en stor gjeng fra Chili ned til Oslo for å ta dette kurset, men så tenkte jeg; hvorfor ikke la flere i Nord-Norge få mulighet til å være med på dette?
Deltakerne på kurset kom både fra nord og sør, men de som virkelig kom langveisfra var et byrå fra Oslo (New Work), som kom i ens ærend for å ta kurset. Det syntes Jan-Roger var ekstra stas.

– Vårt formål er å samle og styrke alle som arbeider med kreativ kommersiell kommunikasjon i Norge», sier Aksel Sørbye, kompetanseansvarlig i Kreativt Forum.

Les også: KF tar kursvirksomheten til Harstad

– Det er viktig for oss å tilby kompetansehevende aktiviteter også utenfor Oslo der flere av våre medlemmer holder til. I kombinasjon med stort engasjement fra våre medlemmer i nord, ble Harstad et naturlig sted å gjennomføre kurset. Vi håper og tror dette er starten på mange flere aktiviteter i Harstad og omegn, sier Aksel.

Til stede på kurset var representanter fra Riktig Spor (Bodø), Harstad Tidende, Chili, Vizuelli, Hipp Hurra, Trollfjord (Hadsel), Neso (Svolvær), Deadline Media (Sortland/Bodø), og New Work (Oslo).

Chili har flere på huset som allerede har RRA-sertifisering, men daglig leder sier at han også ønsker at nyansatte skal sitte inne med den samme kunnskapen.

– Det er et kvalitetsstempel for kundene våre, sier han og smiler.

Foto: KF.

Om kurset:

Sertifiseringen er obligatorisk for Kreativt Forums byråmedlemmer, og er et kvalitetsstempel på at man innehar tilstrekkelig kompetanse innen markedsrett.

 

Pin It on Pinterest

Share This