Gjennom stor aksept i markedet og et moderne konsept for leveranser, satser PowerTech på frisk vekst i Nord-Norge.

– Vi er et landsdekkende konsern innen totalentrepriser for elektro, telematikk og automasjonsløsninger for bygg, industri, olje & gass og marin sektor. Vår ambisjon er å være en attraktiv arbeidsplass for de beste folkene. Vi har akkurat åpnet nytt kontor i Mo Industripark og vil satse friskt i tiden med et betydelig antall nyansettelser i nord, sier Salgs- og Markedssjef Pål Christian Waarhuus.

PowerTech Group består i dag av PowerTech Elektro AS, PowerTech Engineering AS, PowerTech Service AS, Elektrisk Produksjon AS og PowerTech Solutions AS.

Valgte nordnorsk reklamebyrå!

Med på laget er det nordnorske reklamebyrået Chili, som vil bidra med synlighet, strategisk markedsføring og nyskapende effektiv kommunikasjon for hele konsernet.

– Chili er et sertifisert reklamebyrå med lang erfaring med både regionale og nasjonale kunder i ulike størrelser. De har gode referanser, er veldig resultatorienterte, og de lider ikke av rekkevidde-angst sier Warhuus med et smil.

powertech-satser-paa-nord
Fra venstre: Thor-Arne Vasdal – PowerTech Mo i Rana, Jan Roger Eriksen – Chili, og Pål Christian Warhuus fra PowerTech Group.

Det er ingen ting å si på engasjementet fra prosjektgruppen som har startet arbeidet med ny strategisk markedsplan og kommunikasjonsstrategi for PowerTech Groups friske satsning!

Pin It on Pinterest

Share This