Foto: Ingar Paul Taxt (Retailmagasinet)

Da ble det endelig sånn

Amfi Kanebogen har gjennomført en fantastisk transformasjon med ombygging, konseptualisering og ikke minst et kjøpesenter som tar kunden og markedet på kornet.
Les begrunnelsen for prisen.

For oss på Chili har dette vært en morsom reise med kreative og engasjerte folk. Vi er veldig kry over å ha fått bidra underveis blant annet med en nyttig og hypermoderne 360 visningsplattform for senteret. Vi har også hatt gleden av å produsere nominasjonsfilmen til konkurransen om Norges beste kjøpesenter.

Kanskje den gjeveste prisen i landet

Prisen ble utdelt på kjøpesenterkonferansen arrangert av NCSC, paraplyorganisasjonen for alle kjøpesentre i Norden. Årets nominerte er valgt ut blant en lang rekke kjøpesentre i Norge, og dette er kanskje den gjeveste prisen et norsk kjøpesenter kan få. Det er en fagjury som stemmer frem de aller beste og til grunn for utvelgelsen ligger blant annet en kundeundersøkelse, vurdering av senteret markedsføring, drift, organisering, arkitektur, senterutvikling og miljø. (Retailmagasinet.)

Hurra for Amfi Kanebogen – best i Norge!

 

Pin It on Pinterest

Share This