Daglig leder på Chili, Jan Roger Eriksen.

Festspillene i Nord-Norge skal sammen med Chili – og en haug andre frivillige – bygge Nord-Norgebanen midt i Harstad sentrum.

Selvfølgelig sa vi ja da vi ble spurt om vi ville være med på årets største kollektive kunstprosjekt: Tore Hund Stasjon! Du skulle kanskje ikke tro at det var mulig, men søndag i Festspill-uka skal vi reise byggverket som utgjør Nord-Norgebanen. Hvordan, lurer du kanskje? Ved hjelp av papp. Masse, masse papp og en haug med glade frivillige, deriblant ansatte på Chili.

– Vi vil være med på dette prosjektet for å bidra til fokuset på debatten rundt alternativ infrastruktur i Nord-Norge, sier daglig leder i Chili, Jan Roger Eriksen, med et smil.

Første stasjonen på Nord-Norgebanen

Dette monumentale pappeskebygget reises av Harstads befolkning sammen med kunstnerne, og skal bygges ut av moduler i papp, som igjen skal bli til den første stasjonen på Nord-Norgebanen.

Vi gleder oss stort, og hvis du er nysgjerrig på hvordan dette kan se ut bør du sjekke ut YouTube-videoen under, fra Olivier Grossetête Olala Festival Lienz i 2014.

Lyst til å være med?

Du/dere kan delta på workshops enten onsdag 21., torsdag 22. eller fredag 23. juni, Klokkeslett kan tilpasses bedriftens ønske. Send e-post til info@festspillnn.no for å melde på din bedrift eller for å få mer informasjon.

Vil du som privatperson med vennegjengen eller familien delta, kan påmelding gjøres her: http://s.arkon.no/u/DDwXJVgc

Pin It on Pinterest

Share This