I dag snakket vår egen sosiale medier-guru, Lisa Skaar Næss, på frokostmøtet til Harstadregionens Næringsforening. Først var det deilig hotellfrokost med kaffe, servert av Scandic Hotell Harstad. Etter at alle hadde fått i seg litt frokost var det duket for foredraget med tittelen ”La oss snakke sosiale medier”.

Les også: Undervisning i sosiale medier på UiT Norges arktiske universitet i Harstad

Deltakerne lærte blant annet om hva journalistikk og sosiale medier har til felles, hvordan man bruker Snapchat og Instagram i markedsføring, og hvordan det er mulig å trekke paralleller mellom en dirigent og en community manager.

Kunne du tenke deg å vite mer om sosiale medier? Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Lisa Skaar Næss i full sving med å forklare publikum om forskjellen på nyhetsverdi og nytteverdi. Foto: Jan Roger Eriksen.

Pin It on Pinterest

Share This