Nå er du kun ett tastetrykk unna å legge til emojis på Facebook-statusen din. Facebook har nemlig innført en helt ny hurtigknapp!

Tidligere har det vært slik at det kun har vært Mac-brukere og brukere av Facebook fra smartphone, som har hatt tilgang til hele emojis-funksjonene på Facebook. Fra Mac har denne snarveien vært control + command + space, og da har et emoji-akriv kommet opp til bruk i Facebook-statusen din. Nå har Facebook sørget for at deres emoji-bibliotek er tilgjengelige for alle, uansett hvilket operativsystem du begynner deg av.

Les også: 5 grunner til å produsere videoinnhold på Facebook

Slik finner du den nye emojis-knappen på Facebook

På bildene under ser du hvor du finner knappen når du har trykket på «skriv status» på Facebook. Du kan bla mellom åtte ulike kategorier, som for de fleste smartphonebrukere vil være kjent fra deres emojis-galleri på telefonen.

emojis-paa-facebook
Slik får du emojis på Facebook.
emojis-paa-facebook-2
Emojis-arkivet vil du finne på høyre side når du trykker på «skriv en status».

Foto: Skjermdumper fra Chili Harstad på Facebook. Klikk her for å like siden vår.

Kunne du tenke deg å vite mer om hva vi kan gjøre for deg på sosiale medier? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Pin It on Pinterest

Share This