Forretningsplan/delårsrapport for Byggesettfabrikken UB
Grafisk design, tekstforfatting og prosjektledelse 

Besøk deres Facebook-side

Vi fikk det spennende og ærefulle oppdraget av å lage forretningsplan/delårsrapport for ungdomsbedriften «Byggesettfabrikken», Stangnes Rå VGS 2018/19.

Jentene Mathilde Elven, Heidi Rekkedal, Mina M. Bergersen, Marie B. Fredriksen og Anneli Karlsen er hodene bak ungdomsbedriften Byggesettfabrikken, og har allerede høstet stor oppmerksomhet – både nasjonalt og internasjonalt – med sitt byggesettprosjekt. De kreative og innovative elevene går VGS2 Byggteknikk og VG1 Bygg- og anleggsteknikk.

Gjennom sin ungdomsbedrift ønsker de å inspirere flere – spesielt jenter – til å velge byggfag. De ønsker også å vise at bærekraft og fortjeneste kan gå hånd i hånd. Byggesettet er derfor laget av gjenbruksmaterialer, eller materialer som ellers ville blitt kastet. Dette har de fått til ved hjelp av gode, lokale samarbeidspartnere.

I skrivende stund er de på vei til Riga for å delta på International Student Company Festival, og skal senere i april delta på NM i Lillestrøm. Fra før av har de deltatt på Fylkesmesse, hvor de fikk 11 priser, deriblant 6 førsteplasser.

Med slagordet «klar vi kan!» ønsker vi i Chili de lykke til videre. Vi heier på dere!

  • Grafisk design, tekstforfatting og prosjektledelse: Lisa Skaar Næss
inni-byggesettfabrikken UB
nærbilde-byggesettfabrikken-UB